Storyen bak Tidus’ latter

Share

Tidus’ stemmeskuespiller avslører, en gang for alle, hva som er meningen bak Tidus’ latter i den notoriske latterscenen i Luca.

Det er i vlogen Day in the life of a voice-actor, i forbindelse med det han kaller Final Fantasy X month, at Tidus’ stemmeskuespiller snakker om innspillingen av stemmearbeidet til spillet. James Arnold Taylor, som han heter, får i følge videoen daglige e-poster fra fans som vil takke ham for arbeidet han gjorde i Final Fantasy X, som han avslører at tok tre og en halv måned.

Så hva er egentlig storyen bak den pinlige, klønete, dumme latteren?

Det var ment å være en pinlig, klønete, dum latter.

Taylor forteller at det japanske stemmeskuespillet allerede var fullført da han spilte inn sine linjer, og at det var like pinlig på japansk. Tidus synes selv at latteren er dum, og gjør også inntrykk av dette i den velkjente scenen. Den var med på å bygge opp forholdet mellom ham og Yuna.

Dette stemmer bra med hva mange fans av spillet har påstått hele tiden, men det er enda en hel haug med folk om ikke tolker scenen på denne måten. Det er også grunnen til at Taylor nå har laget denne videoen. Han presiserer at som stemmeskuespiller gjennom flere år, vet han hvordan man ler på kommando, og å gjøre det troverdig.

Se Taylor snakke om Tidus’ latter

 

Se den velkjente latterscenen i sin helhet på vår Youtube-kanal

Kommentarer fra Facebook
Share