Sammendrag av Uncovered: FFXV

Share

Veldig mye nytt ble avslørt under showet som ble avholdt i natt, og Final Fantasy Norge gir deg her et sammendrag av Uncovered: FFXV.

Foretrekker du å se showet selv, fremfor å lese vårt sammendrag av Uncovered: FFXV, kan du se hele streamen her.

Sammendrag av Uncovered: FFXV

Showet startet med at Final Fantasy-seriens skaper, Hironobu Sakaguchi, ønsket velkommen, og at spillets regissør, Hajime Tbata, fortalte ham at serien utfordringsmessig vil gå tilbake til røttene sine med Final Fantasy XV. Han kunne fortelle at Final Fantasy-serien har gjenoppdaget sin sanne natur med det kommende spillet.

Reclaim Your Throne

Deretter fikk vi se «Reclaim Your Throne» – en ny story-trailer fra Final Fantasy XV som inneholder en coverversjon av sangen «Stand by Me», fremført av indierock-bandet Florence and the Machine.

Artikkelen fortsetter under videoen.

 

Nye teaser-bilder fra Final Fantasy XV
Yoshitaka Amanos nye kunstverk, The Big Bang.

Etter den nye traileren, ble showets verter, Greg Miller og Tim Gettys fra KindaFunny.com introdusert, og en liten videosnutt som presenterte Yoshitaka Amanos nye kunstverk «The Big Bang» ble spilt, før vi fikk se en kort videohilsen fra den legendariske komponisen Nobuo Uematsu.

Florence Welsh fra Florence and the Machine, som fremførte «Stand by Me» i traileren, ble deretter intervjuet på scenen, før vi fikk se en gameplay-video som viste bilkjøring i spillet. Bilstereoen spiller melodier fra gamle Final Fantasy-spill, og sidequests i spillet oppdages ettersom du kjører gjennom verdenen.

Flere korte videoer ble så vist frem. Disse viste frem kampsystemet i Final Fantasy XV, noe bruk av magi og et angrep fra Titan, i tillegg til at vi fikk sett en del av miljøet i spillet, og korte presentasjoner av karakterene Noctis, Ignis, Gladio og Prompto.

Brotherhood: Final Fantasy XV

Square Enix avslørte så en animert serie om de fire hovedpersonene i Final Fantasy XV, som vil gå over fem episoder. Alle episodene vil bli utgitt før spillet slippes. Denne serien vil kunne streames helt gratis, og episode 1 er allerede nå tilgjengelig. Videoen nedenfor viser en trailer for serien.

Artikkelen fortsetter under videoen.

 

Kingsglaive: Final Fantasy XV

Det som kanskje var den største overraskelsen under Uncovered: Final Fantasy XV, er Kingsglaive: Final Fantasy XV, en helaftens CGI-spillefilm som skal slippes i løpet av 2016. Du kan se første trailer for filmen i videoen nedenfor.

Leena Heady, stemmeskuespiller for Lunafrey i filmen, ble intervjuet på scenen, og kunne fortelle at handlingen i Kingsglaive: Final Fantasy XV vil foregå i samme tidsrom som selve spillet. Spillet skal foregår på veien, mens filmen skal ta for seg hva som skjer hjemme.

En kort video med Sean Bean, som har stemmen til King Regis i Kingsglaive: Final Fantasy XV ble vist frem, før Aaron Paul, som skal spille hovedperson Nyx, kom opp på scenen. Han fortalte at han elsker manuset, og at han ikke kunne vente på å hive seg i arbeidet med filmen. Hovedpersonen Nyx er en «Glaive», en del av det som er en slags «elite task force».

Kingsglaive: Final Fantasy XV har vært under utvikling i tre år. Den kommer ut før Final Fantasy XV, og vil bli gjort tilgjengelig for streaming og nedlasting.

Artikkelen fortsetter under videoen.

 

Justice Monsters Five

Etter dette ble «Justice Monsters Five» avslørt. Dette er et minispill i Final Fantasy XV, som også vil bli gjort tilgjengelig utenfor spillet, til Android, iOS og Windows 10. Dette skal i følge Square Enix snart bli gjort tilgjengelig for nedlasting.

Artikkelen fortsetter under videoen.

 

Platinum demo

En ny demo ble så vist frem. Denne er tilgjengelig for nedlasting til PlayStation 4 allerede nå, og kan hentes ned gratis fra PlayStation Store. Demoen inneholder story-deler med Noctis som barn, og oppdatert gameplay som lar deg kontrollere magi og å spille som monstre fra Final Fantasy XV. Den lar deg lære om systemene og mekanikken i spillverdenen.

Storyen i demoen er ikke en del av Final Fantasy XV, men mer en side-story. Spiller du demoen, vil du få en Carbuncle, som følger med over til hovedspillet når det slippes.

Artikkelen fortsetter under videoen.

 

Utgivelsesinfo

Ultimate Collector's Edition - Final Fantasy XV
Ultimate Collector’s Edition – Final Fantasy XV

Et par samlerutgaver av spillet ble så vist frem.

  • Deluxe Edition: Kommer med en eksklusiv «steelbook»-boks, og inkluderer Kingsglaive på Bluray og DLC til Final Fantasy XV.
  • Ultimate Collectors Edition: Har «steelbook»-boksen, Soundtrack, Hardcover-kunstbok, Kingsglaive på Bluray, Noctis-figur og mer. Bare 30 000 blir produsert av denne utgaven.

Begge utgavene blir gjort tilgjengelig for forhåndsbestilling i dag.

Hajime Tabata kom deretter opp på scenen en siste gang for å avsløre Final Fantasy XVs utgivelsesdato, som vil være 30. september 2016. Dette bekrefter ryktene Final Fantasy Norge rapporterte om i forrige uke.

Til slutt fikk vi se en siste trailer fra spillet som også avslører en liten hemmelighet om bilen man styrer.

 

Dette konkulderer vårt sammendrag av Uncovered: FFXV. Vi fikk servert veldig mye nytt under showet, men fikk absolutt ikke mindre lyst til å spille Final Fantasy XV etter å ha sett det.

Final Fantasy Norge kommer selvfølgelig til både å spille gjennom den nye demoen og det kommende mobilspillet, i tillegg til å se animen og filmen. Vi holder deg oppdatert!

Kommentarer fra Facebook
Share

2 tanker om “Sammendrag av Uncovered: FFXV

Kommentarfeltet er stengt