Justice Monsters Five – hva vet vi?

Share

Avsløringene sto i kø under live-eventet i forrige uke, og en av de største overraskelsene var mobilspillet Justice Monsters Five.

Justice Monsters Five er et pinball-spill med RPG-elementer.
Justice Monsters Five er et pinball-spill med RPG-elementer.

Justice Monsters Five, som i tillegg til å være et minispill i Final Fantasy XV vil slippes til Android, iOS og Windows 10, er i følge Square Enix et pinball-spill med RPG-elementer.

I det som skal være favorittidsfordrivet til Noctis og gjengen, kan du slåss med ikoniske fiender og monstre fra tidligere spill i Final Fantasy-serien.

Dette er Justice Monsters Five

Utifra traileren vi har fått servert, ser det ut til at bunnen av mobilskjermen vil inneholde et party med fire medlemmer med health bars som slåss med monstere på toppen av skjermen.

Artikkelen fortsetter under videoen.

 

Det kan virke som om Justice Monsters Five spilles ved å tappe på skjermen for å bruke flipperne. Fiendene tar skade ved at ballen slår inn i dem, og ved bruk av magi og summoning. «Orbs» kan lades opp for å bruke spesialangrep, og man vil kunne rekruttere nye party-medlemmer ved å spille seg gjennom mobilspillet.

Mobilspillet vil inneholde både en en- og flerspiller-del.

Før-registrering av mobilspillet er allerede i gang for iOS og Android, og om du registrerer deg vil du få «Golden Orbs» – valuta i spillet – når det slippes. Jo flere som registrerer seg, jo flere «Golden Orbs» vil hver spiller få.

Justice Monsters Five slippes til iOS, Android og Windows 10 i løpet av 2016. Det vil være gratis, men inneholde frivillige kjøp i appen.

Kommentarer fra Facebook
Share

En tanke om “Justice Monsters Five – hva vet vi?

Kommentarfeltet er stengt