Ingen loading-skjermer i Final Fantasy XV

Share

PlayStation Direct har stilt regissør Hajime Tabata spørsmål direkte fra fansen, som bekrefter ingen loading-skjermer i Final Fantasy XV.

I tillegg til bekreftelsen på ingen loading-skjermer i Final Fantasy XV når du reiser rundt i den store åpne verdenen, avslørte også Tabata enkelte andre nye ting om det kommende spillet, og vi har samlet opp hovedpunktene her. Intervjuet, der Tabata svarer på spørsmål fra fansen, kan ses i sin helhet i videoen i bunnen av artikkelen.

Av interessante ting om musikken, kunne Tabata bekrefte i intervjuet at temalåten til Final Fantasy XV, en coverversjon av «Stand by Me» fremført av Florence and the Machine, er den samme i Japan som den er her i vesten. Han fortalte også at han har en favoritt blant låtene i spillets soundtrack, men at den ikke har noe navn enda, så han kunne ikke forklare hvilken det dreier seg om.

Antall klassiske Final Fantasy-låter som vil kunne spilles av over bilstereoen er enda ikke bestemt, men de vil være fra haugevis av forskjellige spill fra serien.

Tabata bekreftet også at våpen i spillet vil ha statuseffekter, slik vi er vant med fra tidligere i serien og at den gamle mannen i den andre traileren som ble sluppet er Cid, Cindys bestefar.

Videre fikk vi vite at vi vil få treffe på moogles i Final Fantasy XV, men at tonberrys ikke er en del av spillet. Det vil også inneholde et slags system for å trene chocoboer ved hjelp av spesielle bær. Final Fantasy XV vil ha en New Game+funksjon.

Tabata forklarte også i intervjuet at Final Fantasy XV må selge 10 millioner eksemplarer for at han skal regne spillet som en suksess. Final Fantasy VII er det bestselgende spillet i serien hittil, med 11,14 millioner solgt over alle tilgjengelige platformer. Her er det altså litt å strekke seg etter.

Ingen loading-skjermer i Final Fantasy XV

Kommentarer fra Facebook
Share