Hver Final Fantasy VII-episode på størrelse med et helt spill

Share

Square Enix avslører at hver Final Fantasy VII-episode vil være like stor som et av spillene i Final Fantasy XII-serien.

Det har versert litt forvirring rundt det faktum at remaken av Final Fantasy VII skal være episodebasert, og mange fans har vært skeptiske til dette siden det ble avslørt i desember.

Final Fantasy VII-remakens produsent, Yoshinori Kitase,  har nå lettet litt på sløret rundt dette under et intervju publisert i denne månedens utgave av GameInformer.

Hver Final Fantasy VII-episode så store som XIII

Kitase fortalte GameInformer at hver Final Fantasy VII-episode vil være like et fullverdig spill på størrelse med et av Final Fantasy XIII-spillene. Langt fra hva vi er vant med fra andre episodebaserte spill, slik som for eksempel Telltales-spillene, altså.

It will essentially be a full scale game for each part of the multi-part series […] if we’re just looking at each of these parts, one part should be on par with the scale of one Final Fantasy XIII game.

Videre fortalte han at det kun er strukturen Final Fantasy VII-remaken vil ta fra Final Fantasy XIII-serien.

In XIII, each instalment told the story from a different angle. It was kind of like approaching an unknown territory in a sense. Whereas with Final Fantasy VII Remake, we already have a preexisting story, so it wouldn’t really make sense if that isn’t encompassed in a multi-part series.

Tidligere har regissør, Tetsuya Nomura sagt at det vil bli store forandringer i remaken, i forhold til originalspillet. Kitase fortsatte i samme linje.

I, along withNomura-san and Nojima-san were also involved with the original Final Fantasy. We were the people who created it, so in that sense, we don’t think anything is untouchable. That isn’t to say we’re changing everything!

Ingen utgivelsesdato har enda blitt avslørt for Final Fantasy VII Remake, men du kan være sikker på at Final Fantasy Norge vil holde deg oppdatert så fort ny informasjon om det lenge etterlengtede spiller kommer ut.

Kunngjøringstrailer for Final Fantasy VII Remake

Kommentarer fra Facebook
Share