Arcadian Atlas på Kickstarter

Share

Et taktisk RPG omhandlende valg mennesker gjør under jakten på det de elsker, og hvordan det kan ødelegge et kongedømme? Møt Arcadian Atlas på Kickstarter!

Kickstarter-kampanjen til Arcadian Atlas ble lansert den 05.04.2016, og frem til skrivende stund har det rukket å samle inn over $28 000, eller 30%, av målet på $90 000.

Spillet, som kan skryte av å være et strategisk RPG-spill med dynamiske jobb-klasser, et karakterdrevet plot, strategiske kamper i et rutenett, og et eklektisk jazz-soundtrack, skal i følge Kickstarter-siden være inspirert av sjangerens klassikere. Ut ifra videoen, som kan ses lenger ned i artikkelen, er det ikke vanskelig å trekke paraleller til spill som Final Fantasy Tactics og Tactics Ogre.

Perfectly pixeled isometric SRPG featuring dynamic job classes, character driven plot, strategic grid battles & an eclectic jazz OST.
– Arcadian Atlas på Kickstarter

Spillet utvikles i første omgang til PC, Mac, og Linux, og om du donerer $20 eller mer til prosjektet, kan du velge hvilken av utgavene du får som takk. På Kickstarter-siden blir det også informert om at andre platformer kan være aktuelle, dersom visse mål for kampanjen blir nådd.

Arcadian Atlas på Kickstarter

 

Er du en fan av taktiske RPG-er, kan altså dette absolutt være et spill å holde øye med!

Besøk Kickstarter-siden til Arcadian Atlas her!

Kommentarer fra Facebook
Share