Bilen blir flyvende først mot slutten

Share

The Regalia vil først og fremst fungere som et vanlige bakketransportmiddel. Bilen blir flyvende først mot slutten av Final Fantasy XV.

GameInformer har i forbindelse med Final Fantasy XV-utgaven sin vært på besøk hos Square Enix, og fått testet «luftskipet» i spillet som utgis i september.

Siden utgivelsen av Final Fantasy X har det ikke vært noen luftskip man selv kan styre rundt om i spillverdenen i noen av titlene i serien, og luftskip har eksistert mer eller mindre som en stasjon for hurtigreiser.

Det ble derfor en stor overraskelse da det i den aller siste traileren som vistes ble avslørt at The Regalia, bilen som har en sentral rolle i Final Fantasy XV, slo ut vingene og tok av. Mange har spekulert i at dette kun kan være en kort videosekvens som spilles av før spillet går til «fast travel»-modus, men dette kan GameInformer nå avkrefte, etter å ha fått prøve å fly bilen.

Our time behind the wheel was brief, but it was long enough to call up memories of flying iconic ships like the Blackjack and Highwind. It may not look like a traditional airship, but it functions similarly. The ground falls away after take-off and you soar in the sky, with full control over your movements. You travel quickly, but the world of Final Fantasy XV is much bigger than earlier installments, so it doesn’t seem like it would be possible to circumnavigate the globe in a matter of seconds. We didn’t get to attempt a landing, but the team told us that it isn’t as simple as pressing a button – and that the first landing is likely to be a rough one for many players.
-GameInformer

Vi kan altså forvente oss å selv kunne fly fritt rundt i Eos, som verdenen i Final Fantasy XV heter. Men det vil nok ikke bli helt slik vi er vant med fra tidligere Final Fantasy-titler.

GameInformer har også spurt spillets regissør, Hajime Tabata, om vi vil møte og få sjansen til å slåss med fiender i luften, men dette kunne Tabata avkrefte. Bilen vil være et dedikert transportmiddel.

Bilen blir flyvende først mot slutten

Fly-delen av bilen vil ikke være tilgjengelig fra starten av Final Fantasy XV, men vil kunne åpnes mot slutten av spillet som en ekstrautfordring, eller et sideoppdrag om du vil.

«When certain conditions are met, the car is remodeled to the flying model.»
-Hajime Tabata

Under følger traileren som ble vist under Uncovered: Final Fantasy XV, og som for første gang viste frem den flyvende bilen i spillet.

Les hele GameInformers sak om den flyvende bilen her.

Kommentarer fra Facebook
Share