Selv veteraner vil bli overrasket av Final Fantasy VII-remaken

Share

Spillets regissør, Yoshinori Kitase, har blitt intervjuet av GameInformer, og sier at selv veteraner vil bli overrasket av Final Fantasy VII-remaken.

Under sitt besøk hos Square Enix i forbindelse med Final Fantasy XV-utgaven sin, har GameInformer også rukket å intervjue Kitase, som er ansvarlig for remaken av Final Fantasy VII.

Vi har dermed blant annet fått vite hvorfor Square Enix nå endelig har bestemt seg for å gjøre remaken til en realitet, etter så mange år med mas fra fansen, og at antall episoder spillet skal utgis i ikke er fast bestemt enda.

Vi kan også vente oss å treffe på karakterer og situasjoner som har dukket opp i Final Fantasy VII-universet, gjennom Spin-off-titlene, etter at originalspillet ble utgitt, men det blir presisert at dette ikke vil gjelde absolutt alle karakterer vi har fått sjansen til å møte så langt.

Han snakker også om årsakene til at de valgte å gjøre spillet så annerledes som det vil bli, selv om mange fans kun ønsker seg en visuell oppdatering av det høyt elskede spillet.

Selv veteraner vil bli overrasket av Final Fantasy VII-remaken

Et av spørsmålene som ble stilt, var om man vil få muligheten til å bli overrasket, selv om man kjenner storyen i Final Fantasy VII at Kitase svarte følgende:

Definitely. We have archived versions of our games, and a lot of times, people buy them and it starts off with nostalgia – but after that, you’re essentially following the story you already know. That experience starts to diminish as you proceed through the game and the interest level starts to decline. If it’s just nostalgia, it’s just a matter of following the story, and there wouldn’t be any surprises. So, in that sense, we want to balance out the areas we would like change versus the areas we don’t in order to have that nostalgia, but also the surprises.
– Yoshinori Kitase

Les hele intervjuet av Kitase hos GameInformer.

Kommentarer fra Facebook
Share