Final Fantasy IX er ute på Steam

Share

Mange har ventet lenge på å møte Zidane, Vivi, Garnet, Steiner og alle de andre på PC. Nå er ventetiden endelig over –  Final Fantasy IX er ute på Steam i dag!

PC-porten av Final Fantasy IX ble først annonsert sammen med iOS- og Android-versjonen for omtrent fire måneder siden. For to måneder siden kunne spillet kjøpes fra Googles Play Store og Apples App Store, og nå er det endelig tilgjengelig også på Steam. Prisen er satt til kr 147,99 kr, men frem til 20. april vil du få 20% rabatt om du kjøper det, og i skrivende stund vil det derfor koste deg kr 118,39.

Denne versjonen av Final Fantasy IX kan, i likhet med iOS- og Android-versjonene, skryte av forbedret grafikk i HD, Steam-achievements, Steam-samlekort og auto-lagring.

Det også lagt inn muligheter for å jukse i spillet, ved for eksempel å hoppe over tilfeldige møter med fiender. Ønsker du bare å gå gjennom historien i Final Fantasy IX med Zidane og gjengen, og ikke bryr deg mye om gameplay-et, er dette altså versjonen du skal gå for.

Final Fantasy IX er ute på Steam

Kommentarer fra Facebook
Share

En tanke om “Final Fantasy IX er ute på Steam

Kommentarfeltet er stengt