Første trailer fra Valkyrie Anatomia

Share

Square Enix har sluppet første trailer fra Valkyrie Anatomia: The Origin, et kommende mobilspill i Valkyrie Profile-serien.

Final Fantasy Norge skrev nylig om Square Enix’ annonsering av Valkyrie Anatomia: The Origin. Nå har vi fått servert litt mer informasjon, og den første – om noe litt intetsigende – traileren fra spillet.

Handlingen i Valkyrie Anatomia: The Origin foregår før det første Valkyrie Profile-spillet, og er nå bekreftet å være et spill som skal utgis til iOS og Android i løpet av våren i Japan. Vi har ikke fått noen informasjon om en eventuell vestlig utgivelse.

Før-registrering av mobilspillet er tilgjengelig for japanske spillere fra nå frem til den 26. april.

Første trailer fra Valkyrie Anatomia: The Origin

Kommentarer fra Facebook
Share