Soul Saga – et kjærlighetsbrev til JRPG-klassikerne

Share

Soul Saga – et kjærlighetsbrev til JRPG-klassikerne, og det første JRPG-et i 3D som ble lansert på Kickstarter kommer til Steam i sommer.

Den 16. juni i 2013 ble det første JRPG-et i 3D lansert på Kickstarter med et mål på  $60 000. Spillet suste forbi , og landet på $195 528 ved kampanjens slutt.

Estimert utgivelse var på den tiden juli 2014, men ettersom det kun er en person som jobber fast med spillet, viste det seg etterhvert at dette ikke ville la seg gjøre. Nå, tre år senere, begynner det å nærme seg en utgivelse av det utvikleren DisasterCake kaller et kjærlighetsbrev til JRPG-klassikerne.

Soul Saga is a love letter to JRPG classics, and the comfort food of JRPG fans. Utilizing the classic JRPG formula as a base, Soul Saga is the culmination of 3 years of prototyping and testing of new elements by a single full-time developer and thousands of passionate fans. In addition, many artists around the world have contributed to Soul Saga to help give it the well rounded and polished art such a game deserves. With over an hour of original music tailored specifically for JRPG fans, Soul Saga is both a fun and artistic journey through a familiar, yet fresh, world.
– Soul Sagas nettside

Soul Saga slippes til Windows, Linux og Mac via Steam nå i sommer, og deretter begynner utviklingen av en port til PlayStation 4, PS Vita og Wii U. Noen utgivelsesdato for disse utgavene er enda ikke bestemt.

Kickstarter-traileren for Soul Saga

Artikkelen fortsetter under videoen.

 

Spillet foregår i verdenen Oterra, hvor naturkatastrofer har ført til at lanskapet har blitt delt opp i tre – overflaten, enkelt nok kalt Oterra, de flytende øyene Medonia, og The Tempest Reef som fungerer som en barriere mellom de to andre områdene.

Vi vil få  følge hovedpersonen Mithos og hans bestevenn Elise, på deres reise rundt i verdenen på jakt etter eventyr.

Preview fra nyeste betaversjon av spillet

 

Soul Saga kan forhåndsbestilles fra spillets nettside, og du kan besøke Steam-siden til spillet her.

Kommentarer fra Facebook
Share