iPhone-deksler fra Final Fantasy XV

Share

Den 16. juli vil japanerne kunne kjøpe seg offisielle iPhone-deksler fra Final Fantasy XV. Vi håper disse finner oss her i Vesten også!

Square Enix gjør seg klar for utgivelsen av Final Fantasy XV den 30. september med avsløringen av noen flotte offisielle iPhone-deksler med bilder av Noctis og vennene. Dekslene skal selges ekslusivt gjennom Square Enix’ egen nettbutikk.

Hvert av dekslene vil ha en pris på ¥4100, eller omtrent 300 norske kroner etter dagens kurs.

iPhone-deksler fra Final Fantasy XV

Final Fantasy XV

Final Fantasy XV ble opprinnelig avslørt under navnet Final Fantasy Versus XIII under E3-messen i 2006. I 2011 ble det bestemt at fokus skulle endres, og spillet skulle utvikles til neste generasjons konsoller.

På samme tid fikk spillet en ny med-regissør, Hajime Tabata, som senere skulle ta over hovedansvaret for spillet, og Final Fantasy Versus XIII ble til Final Fantasy XV. Etter ti lange år med venting, begynner nå utgivelsen nå å nærme seg. Datoen er satt til 30. september 2016.

Kommentarer fra Facebook
Share