Gjør deg klar for Fan Festival 2017

Share

Datoer for Japan og USA har allerede blitt satt, og nå kan også europeiske Final Fantasy XIV sette av datoen for Fan Festival 2017.

Final Fanatasy XIV Fan Festival går av stabelen i Festhalle Frankfurt i Tyskland den 18. og 19. februar 2017. En teasernettside for eventet har blitt lansert, og vil oppdateres med ny informasjon og billettsalg utover året.

Dette kan du vente deg av Fan Festival 2017

Fans av Final Fantasy XIV vil finne mye flott under festivalen. Nettsiden til eventet lover spennende spillaktiviteter, underholdning, kreative konkurranser, taler, utviklerpanel og spørsmål-og-svar-økter, med mer.

Skal du, eller kunne du tenke deg å dra? I så fall hører vi gjerne dine tanker rundt avsløringen i kommentarfeltet!

Kommentarer fra Facebook
Share