Dette er nytt i Revenge of the Horde

Share

Final Fantasy XIV får snart sin tredje innholdspatch siden utvidelsen Heavensward ble sluppet, og Square Enix har nå sluppet både nye bilder og informasjon om hva vi kan vente oss fra 3.3 Revenge of the Horde.

Advarsel: Denne artikkelen inneholder spoilere for de som ikke har spilt frem til og med patch 3.2.

Mye har nå blitt avslørt om det nye innholdet i Revenge of the Horde. Her har vi fått informasjon både om grunnlaget for den nye delen av hovedstoryen i Final Fantasy XIV og litt om de nye dungeons-ene, i tillegg til en liten kikk på den nye anbefalt utstyr-funksjonen.

Litany of Peace – Hovedstoryen i Revenge of the Horde

Artwork fra Gears of ChangeNidhogg kommer til å fortsette sine herjinger etter å ha tatt kontroll over the Azure Dragoon, og vi vil få oppleve siste kapittel i the Dragonsong War.

The conference held at Falcon’s Nest was intended to celebrate the reconciliation between man and dragon. But the lingering shade of Nidhogg, clad in the flesh of the Azure Dragoon, marked the occasion by spilling the blood of his own kind─a timely atrocity to remind the children of Ishgard that the conflict was far from over. In those twilight hours Nidhogg cried out for vengeance, and his brethren raised their voices for the final chorus of the Dragonsong War.

Nye Dungeons

Hullbreaker Isle får en hard-modus i Revenge of the Horde, og i tillegg får Final Fantasy XIV en helt ny dungeon ved navn Sohr Khai. Også The Warring Triad vil åpnes opp når den nye patchen slippes i begynnelsen av juni.

Hullbreaker Isle (Hard)

Skjermbilde fra Gears of Change

 

To the chagrin of countless treasure hunters, the golden coffer of the legendary Mistbeard was not to be found on Hullbreaker Isle. And so like the mists which had withdrawn to reveal the isle did those ambitious souls depart to seek fame and fortune elsewhere, allowing Eynzhar Slafyrsyn to quietly petition Admiral Merlwyb for permission to repurpose it as a training ground for Maelstrom recruits.

The storm marshal would have you be the first to brave this gauntlet, that you might pit yourself against the isle’s fearsome fauna and the Maelstrom’s elite, and in so doing rouse their spirits. Will you give the storm officers a beating they will not soon forget, or will they stand triumphant at the last and shout that they have bested the Warrior of Light?

Sohr Khai

Skjermbilde fra Gears of Change

Majestic and forgotten, its existence unrecorded in the annals of man, a palace rests atop the clouds in the farthest reaches of the Churning Mists. This skyborne splendor was once home to Ratatoskr, brood-sister to Hraesvelgr and Nidhogg, until the treachery of mortals ensured that its stones would never again ring under the she-wyrm’s talons. The dragons named it «Sohr Khai,» a grieving apology for their failure to avert her fate, and they watched with infinite sadness as Ratatoskr’s empty roost was overrun by bird and beast.

Chronicles of a New Era – The Warring Triad

Sephirot, the Fiend, first of the Warring Triad to awaken, fell to the combined might of the Scions of the Seventh Dawn. However, these gods of eld are not the only threat with which you and yours must contend, for the Garlean Empire and her loyal servant, Regula van Hydrus, still seek to harness primal powers. Should they be allowed to succeed, the fate of this very star may be forever changed…

Anbefalt utstyr

I patch 3.3 får spillere av Final Fantasy XIV endelig en etterlengtet funksjon – muligheten til raskt å velge optimalt utstyr for klassen eller jobben du spiller som ved bare å trykke på en knapp. Dette lover å bli et uvurdelig nytt verktøy for både nykommere og veteraner i spillet!

Skjermbilde fra Gears of Change

Nye skjermbilder fra Revenge of the Horde

Kommentarer fra Facebook
Share

En tanke om “Dette er nytt i Revenge of the Horde

Kommentarfeltet er stengt