Summons i Final Fantasy XV

Share

Famitsu rapporterer fra Tokyo Game Show, og har fått et innblikk i hvordan summons i Final Fantasy XIV vil fungere. Dette gjelder spesielt for Shiva.

Summons, eller Astrals som de heter i Final Fantasy XIV, vil i noen tilfeller måtte møte enkelte betingelser før de kan brukes. Man vil for eksempel måtte være i nærheten av vann for å kunne påkalle Leviathan. Andre Astrals, som Ramuh, kan brukes hvor som helst.

Shiva har fremdreles is-egenskaper, som man kunne anta. Likevel fungerer hun også litt annerledes fra andre Astrals. Hun kan nemlig bestemme seg for å hjelpe deg til helt tilfeldige tidspunkter, selv når du ikke vil ha henne fremme. I følge spillets regissør, Hajime Tabata, har Shiva en helt unik personlighet.

Summons i Final Fantasy XIV

Leviathan - Summons i Final Fantasy XV
Man må være i nærheten av vann for å kunne fremkalle Leviathan i Final Fantasy XV.

Nylig ble det også kjent at Shiva vil lage flere kopier av seg selv når hun utfører signaturangrepet sitt, «Diamond Dust».

Final Fantasy XV skulle opprinnelig slippes til PlayStation 4 og Xbox One den 30. september, men har i ettertid blitt utsatt til 29. november.

Final Fantasy XV – Wikipedia

Final Fantasy XV was primarily developed by Business Division 2 of Square Enix, creators and developers of the Final Fantasy franchise. Additional studios that helped with development included HexaDrive, XPEC Entertainment, Plusmile, Umbra, and Streamline Studios.

Via Famitsu

Kommentarer fra Facebook
Share