Ny gameplay-video fra World of Final Fantasy

Share

Under EGX 2016 i Birmingham, ble det livestreamet fra World of Final Fantasy, som slippes til PlayStation 4 og PlayStation Vita i oktober.

World of Final Fantasy utgis over hele verden den 25. oktober, og er en spin-off fra Final Fantasy-serien. Spillet går tilbake til en mer tradisjonell gameplay-stil. Vi vil blant annet få et gjensyn med ATB-systemet i spillet.

Under årets EGX, ble det livestreamet fra spillet, og i videoen nedenfor kan vi få et lite innblikk i hvordan gameplayet ser ut i spillet.

World of Final Fantasy

 

Handlingen i World of Final Fantasy er satt i verdenen Grymoire, som er befolket av klassiske Final Fantasy-karakterer og monstre. Vi vil altså få møte mye vi er kjent med fra tidligere spill i serien. Spillet fokuserer på søsknene Lann og Reynn, som har evnen til å kontrollere monstrene i Grymoire. De har begge hukommelsestap, og man legger derfor ut på en reise for å prøve å få tilbake hukommelsen. Etterhvert som handlingen utspiller seg, vil man bli involvert i konfliktene som finnes rundt om i Grymoire.

EGX

EGX hadde tidligere navnet Eurogamer Expo, og er en gaming-messe som avholdes årlig i Storbritannia. Årets messe ble avhold den 22. til 25. september i Birmingham.

Kommentarer fra Facebook
Share