Monster-mandag: Mu fra Final Fantasy VII

Share

Få et gjensyn med den ekornlignende fienden Mu fra Final Fantasy VII i monster-mandag denne uken.

Mu er en fiende i Final Fantasy VII, som man kan møte på i verdenskartet nær Chocobo Farm, og i den femte runden i Battle Square, før man får tilgang til Tiny Bronco. Dersom man møter Mu i Battle Square, har den dobbelt så høy HP som vanlig, og «Attack» og «Magic Attack» er økt med 25%.

mu_ff7Kampen mot Mu fra Final Fantasy VII

Mu representerer en moderat trussel, ettersom dens «Sewer Attack» kan gjøre stor skade. Den kan også helbrede et party member med egenskapen «Hot Springs», men dette brukes sjeldent.

Angrepet «L4 Suicide» kan læres som en «Enemy Skill», men det er kun en fjortendedels sjanse for at Mu vil bruke dette. Dette angrepet kan være ødeleggende for karakterer som er på en level som kan deles på fire, fordi det reduserer målets HP med 31/32, og gir «Small» status til alle party-medlemmer.

Man bør kunne ta Mu av dage uten store vanskeligheter, spesielt om man har fått tilgang til egenskapen «Matra Magic».

For å lære «L4 Suicide» bør man bruke «Defend» inntil Mu bruker dette angrepet. Karakterens level må ikke være delelig med 4 for å kunne lære det.

Etymologi

Mu er navnet på et fiksjonelt kontinent, som en gang ble antatt å ha eksistert i et av verdenshavene, men som forsvant i menneskehetens daggry.

Monster-mandag er fritt oversatt fra Final Fantasy Wiki sin artikkel om monsteret. Originalatikkelen om Mu kan leses her.

Final Fantasy VII – Wikipedia

The gameplay of Final Fantasy VII is mostly comparable to earlier Final Fantasy titles and Japanese role-playing games. The game features three modes of play: the world map, the field, and the battle screen. At its grandest scale, players explore the entire world of Final Fantasy VII on a 3D world map.

Kommentarer fra Facebook
Share