Final Fantasy VII Remake i 2017?

Share

I et nytt intervju fra siste utgave av Dengeki PlayStation, avfeiet ikke regissør Tetsuya Nomura muligheten for en utgivelse av Final Fantasy VII Remake i 2017.

Nomura kommenterte i intervjuet at neste år markerer 20-årsjubileumet for den originale utgivelsen av Final Fantasy VII, og at de gjerne vil planlegge noe i forbindelse med det. Men noen bekreftelse fikk vi ikke nå heller.

I følge Nomura må vi først og fremst komme oss forbi det overfylte utgivelsesvinduet vi har foran oss nå, med World of Final Fantasy og Final Fantasy XV. Etter dette vil det nok åpnes opp for flere avsløringer om den etterlengtede remaken.

Final Fantasy VII Remake i 2017?

I tillegg til å snakke om en utgivelse, forklarte Nomura også litt om kampsystemet vi kan vente oss når spillet endelig slippes.

Måten kaper utføres på vil oppleves helt annerledes enn hva det gjorde da spillet opprinnelig ble sluppet i 1997, og at det er viktig å kommunisere ut dette til fans.

Han er klar over at fans har ytret sterke ønsker om å få tilbake ATB-systemet for remaken, men dette kommer ikke på tale. Nomura forklarte likevel at han jobber med et kampsystem som også tradisjonelle fans av serien kan nyte.

Kommentarer fra Facebook
Share