Få dager igjen til Final Fantasy XII: The Zodiac Age

Share

Den 11. juli kan du besøke Ivalice igjen med Vaan, Penelo, Balthier og resten av gjengen. HD-remasteren Final Fantasy XII: The Zodiac Age slippes snart til PlayStation 4.

Forhåndsbestill Final Fantasy XII: The Zodiac Age
Forhåndsbestill Final Fantasy XII: The Zodiac Age hos CDON

Mange ventet seg nok en HD-remaster av Final Fantasy XII da Square Enix slapp den oppdaterte utgaven av Final Fantasy X og X-2 til PlayStation 3 i mars 2014 og PlayStation 4 året etter. Etter lang ventetid er det nå bare noen dager igjen til utgivelsen.

Forhåndsbestill Final Fantasy XII: The Zodiac Age (Playstation 4) nå

The Zodiac Age

Som navnet til remasteren antyder, vil vi denne gangen få tilgang til Zodiac Job-systemet, som tidligere kun har vært tilgjengelig med den japan-eksklusive oppdateringen til det originale spillet på PlayStation 2. The Zodiac Age lar spilleren bestemme roller for de forskjellige karakterene, noe som gir dem unike ferdigheter og attributter.

Les mer: Final Fantasy XII HD remaster bekreftet

Under en forhåndsvisning i fjor sommer, nevnte produsent Hiroaki Kato at med det originale systemet for karakterutvikling i spillet ville alle karakterene «bli supermenn» mot slutten av spillet. Zodiac Job-systemet skal hjelpe med dette, ettersom det gir bedre variasjon og tilpasningsmuligheter i en spillers party.

Gleder du deg til å se Ivalice i HD? Legg gjerne igjen en kommentar nedenfor.

Kommentarer fra Facebook
Share