Nye bilder fra Final Fantasy VII Remake

Share

Square Enix viser frem nye bilder fra Final Fantasy VII Remake på en utstilling i Tokyo.

I forbindelse med åpningen av utstillingen «Final Fantasy 30th Anniversary Exhibition – Farewell Story Exhibition» har pressen fått lov til å komme inn for å se de nye kunstverkene.  DualShockers rapporterer at det ikke var lov til å ta bilder fra utstillingen, men Twitter-brukeren @jsjunshen har likevel klart å ta noen.

Du kan se bildene i sin helhet nederst på denne siden.

Disse, og mange andre bilder skal være på utstilling i Mori Art Center Gallery i Tokyo frem til 28. februar. Ønsker du å se bildene selv, må du altså komme deg til Japan før dette.

Nye Bilder fra Final Fantasy VII Remake

Final Fantasy VII Remake – Wikipedia

Final Fantasy VII Remake is an upcoming action role-playing game developed and published by Square Enix for the PlayStation 4. It is a remake of the 1997 PlayStation game Final Fantasy VII , retelling the original story following mercenary Cloud Strife as he and eco-terrorist group AVALANCHE battle against the corrupt Shinra megacorporation, and the rogue former Shinra soldier Sephiroth.

Kommentarer fra Facebook
Share